appartement 2

 

appartement 3

Appartementen

 

De Stegelshof is een oude karakteristieke Limburgse hoeve uit het midden van de 18e eeuw, oorspronkelijk gebouwd in een carré vorm, met een grote entreepoort en een besloten binnenplaats. Achter de “cour” geeft een tweede poort toegang tot de tuinen en de grote huisweide. De hoeve ligt in het centrum van het dorp, maar door de beschutte ligging achter de kerk aan een doodlopende weg en door de grote tuin en weiland is een deel van het landelijk karakter behouden.

In de voormalige familieboerderij zijn een aantal 2 tot 9 persoonsappartementen gerealiseerd voor het gebruik als vakantieverblijf. Elk appartement heeft zijn eigen sfeer, afhankelijk van de plaats in het complex.

De appartementen beschikken over een eigen badkamer en een keuken of kitchenette. Ze zijn voorzien van goede tweepersoons slaapgelegenheden met afzonderlijke matrassen, linnen-goed, een zithoek, een eethoek, tv en voldoende kook- en eetgerei. Er is overal centrale verwarming. Een aantal appartementen heeft bovendien een openhaard of houtkachel.

De appartementen op de begane grond hebben een eigen terras of privé tuin, terwijl de appartementen op de verdiepingen gebruik kunnen maken van een van de zitgedeelten in de grote tuin.

De logies zijn op basis van tweepersoonskamers met een minimum van twee overnachtingen. Bijplaatsing van een extra bed is mogelijk. 

Bij het huren van drie of meer appartementen voor (familie-) bijeenkomsten wordt de grote salon en de naastgelegen boerderijkeuken gratis ter beschikking gesteld voor het houden van een diner en/of genoeglijk zitten voor de open haard.

De appartementen worden per week, weekend of midweek verhuurd. De week en weekend wisseling vindt op vrijdag plaats. Midweek is van maandag tot vrijdag. Op de aankomstdag zijn de appartementen vanaf 16:00 beschikbaar. Op de vertrekdag is de uiterlijke vertrektijd 11:00 uur.

Kijk voor onze tarieven op de website booking.com